zaplo.ro

Credite nebancare rapide fara acte

Pentru ca un numar tot mai mare de romani acceseaza imprumuturi nebancare IFN-urile au implementat metode tot mai simple de obtinere a acestora. Un astfel de produs finaniciar este si microcreditul rapid oferit de societatile nebancare.

Prin accest tip de imprumut clientii pot imprumuta rapid sume cu valoare cuprinsa intre 100 si 4000 lei, fara acte, fara documente, fara a necesita prezenta solicitantului la sediul societatii. Raspunsul la solicitare este oferit foarte repede chiar si in 30 de minute, iar clientul poate intra in posesia banilor in maxim 48 de ore.

Aceste microcredite se deruleaza pe perioade scurte de minim o zi in cazul unor IFN-uri si de maxim 12 luni in cazul altora, Provident, Mozipo. Sunt societati care au, insa, perioada de derulare a microcreditelor de maxim 35 sau 40 de zile, astfel de institutii sunt:Telecredit, VivaCredit si Feratum.

Toate aceste societati financiare nebancare nu solicita teancuri de documetne si adeverinte de venit.

Ferratum este o societate financiara nebancara care acorda imprumuturi cu valoare maxima de 1400 lei pe perioade de 15 sau 30 de zile. Pot accesa credite Ferratum toate persoanele cu cetatenie romana, cu varsta mai mare de 24 de ani care au venituri lunare constante. Singurul document necesar pentru incheia un contract de creditare este o copie dupa actul de identiate, trimisa in format online catre adresa de email sugerata de operatorii societatii., formularul de solicitare il accesezi apasand click aici!

De la Telecredit clientii pot lua imprumuturi pe termen scurt cu valoare cuprinsa intre 100 si 1500 de RON, pentru perioada maxima de 30 de zile. Specialistii Telecredit sfatuiesc clientii sa acceseze astfel de microcredite doar cand au cu adevarat nevoie. Imprumuturile pot fi accesate de toate persoanele majore care au un venit constant din salariu sau pensie.
Documenele necesare pentru incheierea contractului sunt: copie a cartii de identitate semnata, pe care sa existe mentiunea “Conform cu originalul” si un extras de cont pe ultimele 30 de zile in format electronic. Actele trebuie incarcate pe site in contul de client la sectiunea “Adaugare document”.  Dupa ce ati complectat formularul de solicitare a unui imprumut Telecredit, click aici pentru a intra la ei pe site!

La Mozipo pot accesa microcredite toate persoanele cu varsta cuprinsa intre 23 si 70 de ani, care au venituri constante si detin un cont bancar cu card atasat. Pentru a putea colabora cu Mozipo trebuie sa nu figurati pe lista neagra a datornicilor. Singurul document necesar pentru incheierea unui contract este carte de identitate permanenta, IFN-ul nu accepta Carte de identitate temporara.

Viva Credit este o alta societate care acorda microcredite pe termen scurt cu numar mic de acte. Sunt eligibile persoanele cu varste de peste 21 de ani care au salariu, pensie sau incasari lunare din PFA. Documentele necesare incheierii unui credit pana la salariu sunt carte de identitate si alte documente care pot dovedi bonitatea, daca solicitati pentru prima data un imprumut, daca ati mai colaborat cu Vivacredit nu mai sunt necesare niciun fel de acte. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul Viva Credit apasand click aici!

onnen.roonnen.ro