zaplo.ro

Credite nebancare rapide, online. Oferte ce trebuie luate in seama!

Creditele nebancare rapide sunt solutia rapida, la indemana pentru persoanele care au nevoie rapid de o suma nu foarte mare de bani  si nu pot beneficia de un imprumut de la o institutie bancara.  Motivele pentru care sunt atat de apreciate sunt evidente: sunt accesibile si persoanelor cu venituri mici, pot fi luate foarte rapid, chiar si in cateva ore de la trimiterea solicitarii, contractele sunt semnata cu minimum de acte, intregul proce se desfasoara online, deci clientul nu trebuie sa se deplaseze la sediul societatii, pot fi luate si de persoanele care se regasesc in baza de date a biroului de credite.

Iata cateva oferte de microcredite usor de acccesat, care nu trebuie ignorate, cand va aflati intr-o astfel de situatie.

Creditul pana la salariu, oferit de VivaCredit, este un produs financiar destinat personelor care au nevoie de un imprumut pentru rezolvarea unor treburi urgente. Pot accesa credite pana la salariu toate persoanele care au varsta mai mare de 21 de ani si au venituri  constante, provenite din pensii sau salarii. Clientii care doresc sa semenze un contract cu aceasta societatee, au posibilitatea de a imprumuta doar suma de care au nevoie, pot stabili data la care doresc sa ramburseze banii si pot rambursa imprumutul anticipat, fara a plati penalitati.

Societatea VivaCredit ofera dobanda promotionala pentru clientii noi! Deci daca nu ati mai colaborat cu aceasta societate, primul credit vine cu ZERO dobanda, astfel daca solicitati un imprumut in valoare de 1.000 lei, la data scadenta veti achita tot 1.000 lei! Actele necesare pentru incheierea contractului sunt cartea de identitate si alte documente care pot dovedi bonitatea. Raspunsul de confirmare a creditului vine in doar cateva ore, iar banii pot fi ridicati imediat de la sucursalele bancilor colaboratoare. Banii pot fi rambursati la termen prin urmatoarele canale: numerar la orice casierie BCR sau Unicredit-Tiriac Bancar, card bancar online sau telefonic sau virament bancar. Banii pot fi achitati inainte de termen fara a plati comisioane suplimentare.

Daca ati mai colaborat cu VivaCredit, valoarea dobanzii pentru un credit pana la salariu este de 1,2% pe zi. Puteti accesa imprumuturi si telefonic sau prin SMS. Plafonul creditului poate creste, in functie de valoarea veniturilor lunare pe care le incasati. Clientilor vechi  nu li se mai solicita  de niciun document pentru a inchia contractul de imprumut!Rambursarea se face usor prin canalele amintite mai sus. Solicitarea unui imprumut cu dobanda 0% de la VivaCredit se face prin formularul pe care-l accesati apasand click aici!

Si la Ferratum primul credit este gratuit daca este rambursat pana la data scadenta. Aceste imprumuturi pot fi accesate oricand, la orice ora din zi si din noapte, decizia este luata rapid, iar clientul poate ridica banii de la orice agentie a bancii indicate de Ferratum, pe baza documentului de identitate. Singurul act de identitate necesar incheierii contractului de credit este cartea de identitate. Daca sunteti client vechi, si ati mai colaborat cu Ferratum puteti accesa un astfel de microcredit simplu prin SMS. Contractele sunt incheiate exclusiv electronic iar suma maxima ce poate fi imprumutata este de 1.400 lei! Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita un credit poti accesa site-ul Ferratum apasand click aici!

Rambursarea imprumutului se face prin depunere numerar la  orice agentie a bancii indicate de Ferratum, prin TRANSFER BANCAR, in agentia bancii (sau prin internet banking) sau  prin ordin de plata in contul direct.

onnen.roonnen.ro