zaplo.ro

Credite de nevoi personale, credit pe termen mediu, imprumut Provident, credit Creditus,men mediu. Doua oferte imbatabile

Imprumuturile de nevoi personale oferite de IFN-uri au devenit foarte atractive, datorita simplitati cu care pot fi accesate, a rapiditatii cu care se  desfasoara intregul proces dar si a transparentie implementate de aceste societati.

Creditele de nevoi personale au devenit o sursa de finantare buna pentru a realiza diferite proiecte care in mod normal nu pot fi  duse la bun sfarsit: de  renovare a locuintei, de achizitionare a unor bunuri necesare pentru pornitrea unei afaceri, de a rezolva probleme de sanatate. Intr-o astfel de situatie microcreditul nu este o optiune viabila, dar nici imprumuturile pe termen lung. La astfel de nevoie se preteaza cel mai bine creditul pe termen mediu.

Creditul de nevoi personale pe termen mediu are avantajul ca poate fi mai usor gestionat, mai usor de achitat si mai rapid de obtinut fata de unul pe termen lung.

Provident si Creditus sunt doua institutii financiare nebancare care acorda astfel de imprumuturi pe termen mediu cu acte putine intr-un timp aproape record. Intregul procedeu de creditare este transparent si pe intelesul tuturor clientilor. Metodele de comunicare dintre operatori si clienti, implementate de aceste doua societati sunt eficiente si prietenoase pentru ambele parti contractuale.

De la Provident pot fi imprumutate sume cu valoare cuprinsa intre 6.000 si 10.000 lei, fara giranti si fara garantii. Pentru a putea accesa un astfel de credit trebuie sa aveti un venit lunar minim mai mare de 1.300 lei. Puteti alege sa rambursati banii in rate lunare fixe, pe parcursul a 12, 15 sau 18 luni.

Actele necesare pentru accesarea unui astfel de imprumut sunt: dovada de venit si document care sa ateste resedinta. Operatorii Provident ofera detalii clare inca de la inceputul colaborarii, astfel incat nu veti avea surprize neplacute pe durata desfasuratii contractului.

Nu aveti nevoie de cont bancar sau card atasat pentru a primi banii. Acest imprumut poate fi accesat din confortul locuintei, iar gestionarea si restituirea banilor va fi facuta la fel de confortabil, pentru ca reprezentantii societatii se deplaseaza la voi acasa! Deci intregul proces se poate desfasura intr-un mod prietenos in spatiul intim al locuintei personale! Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita un imprumut Provident acceseaza site-ul lor apasand click aici!

Creditul de nevoi personale oferit de Creditus poate fi contractat pe perioade de 1-5 luni. Doritorii pot imprumuta sume cu valoare cuprinsa intre 450 si 18.000 lei.  Imprumutul vine cu comision de analiza a dosarului in valoare de 48 lei si comision de administrare lunar in valoare de 3.6%.  Rata dobanzii fixe este de 108% pe an. Documtenele ncecesare pentru incheierea unui astfel de contract sunt: actul de identitate si cerere de creditare. Pot accesa astfel de imprumuturi toti cetatenii romanii cu domiciliul in Romania, care au implinit varsta de 20 de ani.

Aprobarea poate fi obtinuta in cel mult 60 de minute iar contractul poate fi semnat fie la sediul societatii, fie la domiciliul clientului. Cererea de creditare este elaborata pe intelesul tuturor si poate fi completata in maxim 5 minute.

Ratele lunare pot fi rambursate online, direct pe site-ul societatii,  la ghiseul uneia dintre bancile colaboratoare, la punctele de incasare Qiwi, sau prin transfer bancar utilizand serviciile electronice de plati.

onnen.roonnen.ro