zaplo.ro

Imprumuturi nebancare usor de obtinut

Imprumuturile oferite de institutiile nebancare sunt tot mai usor de obtinut pentru ca intregul proces se desfasoara online. IFN-urile ofera credite printr-o procedura confortabila care nu implica numeroase acte. Totusi persoanele care aplica pentru un astfel de imprumut trebuie sa posede un cont bancar cu card atasat care sa permita tranzactii bancare, pentru a putea primi banii.

Inainte de a contracta un imprumut nebancar este bine sa cunoasteti toate detaliile cu privire la valoarea dobanzii, valoarea DAE, perioada de derulare a imprumutului, metode de rambursare a banilor, canale de comunicare cu societatea nebancara, comisoane, posibilitati de prelungire sau refinantare a contractului, etc.

Creditele ExtraSimplu sunt acordate cetatenilor romani cu varsta mai mare de 18 ani care au o sursa de venit stabila (salariu, pensie etc.), virata intr-un cont bancar legat de un card si poseda un telefon mobil. In doar 15 minute puteti imprumuta sume cuprinse intre 200 si 2000 lei, pentru 30 de zile. Dobanda acestui imprumut este fixa de 1,2 % pe zi,  nu sunt percepute comisioane de acordare sau de analiza a dosarului. Banii pot fi rambursati  in acelasi mod simplu! Pentru detalii apasa click aici!

Societatea Telecredit acorda credite urgente, in trei pasi rapizi. Sumele imprumutate pot varia intre 100 si 2000 de RON pe o perioada maxima de 30 de zile. Transferul banilor se face in aceiasi zi, dupa aprobarea imprumutului. Solicitarea se face foarte simplu: alege suma prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stanga, alege data rambursarii prin deplasarea cursorului spre dreapta sau stanga, completeaza cererea de imprumut online cu datele personale de pe site-ul Telecredit, confirma contul, trimite documentele necesare in format electronic, primesti aprobarea in cel mai scurt timp, iar banii iti sunt transferati in cont in aceeasi zi.

Ferratum  ofera o solutie rapida pentru nevoi financiare urgente, intr-un mod transparent si discret fara niciun demers administrativ. La aceasta societate primul imprumut  este intotdeauna pus la dispozitie in numerar, in orice agentie a bancii indicate de operatorii IFN-ului, si poate fi accesat doar pe baza actului de identitate al solicitantului, la urmatoarele imprumuturi banii sunt direct transferati in cont bancar. Banii trebuie rambursati la data scadenta in numerar pe baza codului de bare pe care il primesti odata cu confirmarea de acordare a imprumutului si prin transfer bancar. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul Ferratum apasand click aici!

VivaCredit ofera rapid si simplu imprumuturi de maxim 1000 lei, la prima colaborare, mai mari la urmatoarele. Toate costurile sunt extrem de transparente: nu exista comision de analiza, comision de acordare, comision de rambursare anticipata sau comision de administrare. Singurul cost al creditului este dobanda de 1,2% pe zi! Intregul proces se desfasoara online, prin telefon sau SMS, deci este simplu si confortabil. Daca te regasesti in situatia de a nu putea sa achiti la data scadenta intreaga suma contractata poti solicita o refinatare.  Persoanele care si-au imbunatatit situatia financiara si doresc sa ramburseze banii inainte de data scadena, pot face acest lucru la fel simplu si rapid prin depunere numerar la caserile indicate pe site-ul societatii.Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita un credit VivaCredit apasa click aici!

onnen.roonnen.ro