zaplo.ro

Promotii si reduceri de dobanda la credite nebancare cu valoare mica

Nu de putine ori ne aflam in situatia de a ramane fara cash si de a trebui sa ne imprumutam. In astfel de situatii putem sa facem o descoperire de cont sau sa facem un imprumut rapid la o institutie financiara nebancara, care acorda credite cu numar mic de documente, pe perioade scurte de timp.IFN-urile ofera tipul de produs financiar care sa ne satistafca o necesitate, fara ne indatoram pe perioade intinse de timp.

Astfel de credite rapide, simple, cu numar mic de documente pot fi acceseate de la Provident, ViVaCredit, Creditus, ExtraSimplu sau FastFinance.  Toate aceste societati ne pun la dispozitie metode simple, online de contractare a unui imprumut cu valoare mica, dar si oferte promotionale la produsele financiare!

Creditul Fulger de la Fast Finance este disponibil acum cu comision ZERO. Se acorda exclusiv online, fara sa fim nevoiti sa ne deplasam la sediul societatii, fara sa justificam suma imprumutata, fara giranti si fara garantii. Prin acest produs putem imprumuta sume cuprinse intre 100 si 3.000 de lei, pe o perioada maxima de 30 de zile. Aprobarea creditului dureaza maxim trei ore si ne putem folosi de bani in aceiasi zi in care am facut solicitarea de imprumut. Dobanda acestui credit este fixa de 1.2% pe zi, dar scade progresiv cu numarul de credite rambursate la timp. Pentru clientii pensionari ai societatii dobanda scade progresiv de la 0,9% / zi pana la 0,5% in functie de numarul de credite rambursate la timp.

Creditul oferit de ExtraSimplu ne permite sa aplicam online, pentru sume cuprinse intre 200 si 2.000 lei, fara garantii. Actele necesare sunt¬† copie dupa cartea de identitate si extrasul de cont, iar banii ne sunt virati direct in contul bancar. Perioada de rambursare este de maxim 30 de zile, nu sunt percepute comisioane de acordare sau comisioane de rambursare anticipata. Singurul cost al creditului este dobanda fixa de 1.2 % pe zi.Creditul ExtraSimplu este “la promotie”, pentru clientii noi care nu trebuie sa achite niciun fel de dobanda pentru primul imprumut. Deci daca imprumut azi 500 lei, voi achita in 20 de zile tot 500 lei. Clientii mai vechi care au mai colaborat cu aceasta societate, se pot bucura de discount-uri in functie de gradul de bonitate. Pentru mai multe detalii accesati site-ul ExtraSimplu apasand click aici!

Si la VivaCredit IFN primul imprumut este gratis, vine fara dobanda, fara comision de analiza si fara comision de rambursare anticipata. Daca imprumutam 300 lei pentru 20 de zile, la scadenta achitam tot 300 lei; zero dobanda, zero DAE. Acest produs il putem contracta daca suntem salariati sau pensionari si ne primim veniturile lunare prin intermediul unui card bancar. Dobanda care se aplica pentru clientii mai vechi este de 1,2% pe zi. Pentru mi multe informatii sau pentru a solicita un imprumut, apasa click aici!

Provident vine cu premii si pachete promotionale pentru clientii care recomanda produsele financiare catre prieteni, rude sau alte persoane cunoscute. Promotia consta in ajutor financiar in valoare de 70 lei pentru fiecare persoana cunoscuta care ia un imprumut Provident. Pachetele pesonalizate si sitemul flexibil de credite oferit de Provident face ca imprumuturile pe termen scurt sa fie foarte apreciate. Pentur a solicita un imprumut Provident se complecteaza formularul de pe pagina lor principala, click aici pentru detalii!

onnen.roonnen.ro