zaplo.ro

Telecredit IFN- institutie financiara nebancara de incredere

Telecredit IFN este o institutie financiara nebancara, care desfasoara activitate de acordare de credite, in conditiile stabilite de legislatia in vigoare. In tara noastra societatile nebancare de tip IFN sunt infiintate si isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea nr. 93/2009 privind instituțiile financiare nebancare.

Telecredit IFN SA cu sediul in Bucuresti, este luata in evidenta si este inscrisa in Registrul General, al BNR. Activitatea institutiei nebancare ce se desfasoara conform prevederilor legale este atent monitorizata de Banca Nationala a Romaniei.
Telecredit vine in intampinarea clientilor cu solutii financiare pe termen scurt. Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 1.500 lei si in cazul salariatilor si in cazul pensionarilor. Termenul maxim de finantare este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire (prin completarea formularului de refinantare).

Actele necesare intocmirii dosarului pentru microcredit sunt: copie a actului de identitate a solicitantului, pe care trebuie sa existe mentiunea ” Conform cu originalul” si semnatura acestuia, extras de cont valabil din ultima luna, in format electronic sau scanat. Alte acte necesare pot fi, in functie de situatie – fluturasul de salariu sau cuponul de pensie. Clientii fideli care sunt in baza de date a Telecredit, pot solicita imprumuturi online, fara niciun act accesand site-ul Telecredit.

Procedura ce trebuie urmata este simpla: solicitanul acceseaza pagina de interent a societatii, alege suma dorita prin deplasarea cursorului in dreapta sau stanga, selecteaza durata de derulare a contractului (de mentionat este ca perioada maxima de desfasurare a unui contract este de 30 de zile), completeaza cererea online de acordare a imprumutului, confirma prin intermediul email-ului sau al SMS-ului datele primite. Dupa aprobarea imprumutului, clientul isi poate ridica banii din cont si ii poate utiliza dupa bunul plac.

imprumut rapid nebancar online- imprumut fara acte- credite cu acte putine

Printre avantajele acetui tip de microcredit sunt: societatea Telecredit este o insitutie financiara directa, nu sunt brokeri sau intermediari; acorda imprumuturi rapide intr-un mod confortabil; modalitatea de aplicare este usoara iar dosarul este evaluat in cel mai scurt timp posibil; banii aprobati sunt virati in cel mai scurt timpin contul bancar al clientului; contractele sunt transparente, nu sunt percepute taxe sau comisioane ascunse; clientul va plati suma datorata si dobanda aferenta consimtita de comun acord, banii sunt transferati in aceiasi zi in contul clientului. DAE, dobanda anuala efectiva, este clar stabilita dupa formula de calcul specifica.

Solicitantii care doresc sa aplice pentru un microcredit Telecredit trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie major, sa aiba domiciliul stabil in Romania, sa detina statutul de angajat sau de pensionar, sa primeasca veniturile intr-un cont bancar la care sa aiba un card atasat, sa posede un telefon mobil activ si o adresa de email valabila.

In timp reprezentantii societatii nebancare Telecredit au dezvoltat relatii prietenoase cu clientii, bazate pe incredere, respect reciproc si comunicare.
Transparenta contractelor si procedurile simplificate de aplicare si procesare a dosarelor au crescut increderea clientilor. Canalele de comunicare deschise, disponibile pe durata intregii zile au intarit sentimenul de siguranta a solicitantilor. Acestea sunt motivele pentru care clientii revin si solicita solutiile financiare oferite de Telecredit.

onnen.roonnen.ro