zaplo.ro

Tipuri de imprumuturi nebancare, avantaje, facilitati

Imprumuturile acordate de institutiile financiare nebancare au cunoscut o ampla expansiune in ultimii ani. Motivele sunt foarte variate iar  creditele nebancare sunt mai apreciate datoria flexibilitatii, lejeritatii simplitatii cu care sunt acordate. Fata de banci care solicita numeroase adeverinte, documente si timp, IFN-urile asigura contitii mai rapide si mai confortabile pentru contractarea unui credit.

Principalul produs financiara al IFN-urilor este creditul de nevoi personale, prin care se pot imprumutate cu usurinta sume intre 100 si 5000 lei, fara garantii mobiliare si imobiliare si  fara giranti.

Trebuie sa stiti ca atunci cand aveti nevoie de un imprumut rapid, cu valoare mica IFN-urile sunt cele care acorda astfel de credite fara adeverinte de salariu si fara talon de pensii, atat salariatilor cat si pensionarilor. Astfel de imprumuturi sunt acordate in timp record (in cateva ore de la completarea cererii de credit), cu minim de acte si documente (copie dupa actul de identitate) si nu necesita prezenta clientului la sediul societatii ( intregul proces de desfasoara online). Deci sunt creditele ideale pentru momentele cand trebuie sa  rezolvati o problema sau da va indepliniti o dorinta arzatoare.

Un alt beneficiu al creditelor de nevoi personale oferite de institutiile nebancare este ca poate fi accesat si de persoanele care se regaseasc in baza de date a Biroului de Credite.

Creditul pentru achizitii imobiliare este un alt produs financiar oferit de institutiile nebancare. Acesta se adreseaza persoanelor care doresc sa achizitioneze un imobil si mai au nevoie de o suma de bani pentru a achita integral pretul de vanzare. Astfel de imprumuturi se acorda pe o durata de maxim 5 ani iar palfonul maxim poate fi de 100.000 euro.

Aceste produse sunt insotite garantii care consatau in: ipoteca de rang I si interdictia de instrainare asupra imobilului;  veniturile clientului;  polita de asigurare a imobilului.

Documentele necesare pentru un astfel de credit sunt: act identitate client si fidejusor; acte de proprietate imobil (cadastru, intabulare, act din care sa reiasa dreptul de proprietate) si extrasul de cont bancar al clientului necesar virarii banilor.

Rambursarea banilor poate fi convenita impreuna cu creditorul sa se desfasoare in rate lunare egale, sau  in rate lunare descrescatoare.

Creditul poate fi obtinut rapid, fara drumuri inutile, fara timp pierdut la ghisee, fara stres si fara batai de cap.

Un alt serviciu cautat de clientii IFN-urilor este creditul de refinantare. Acesta se adereseaza clientilor care au  credite garantate cu ipoteca imobiliara in derulare la persoane fizice, banci sau alte institutii de credit, acordate in lei sau in euro care doresc sa obtina un imprumut cu rate mai mici si chiar de a obtine o suma suplimentara. Si acest tip de credit poate fi accesat pe o perioada de maxim 5 ani, iar valoarea se poate ridica pana la 100.000 euro.

onnen.roonnen.ro